En kort introduktion.

Hejsan gott folk.

Den här bloggen kommer att handla om mat, så klart mestadels grillat då men om många andra matrelaterade inlägg, kanske lite personliga med.

Jag heter Karl och är kock. Jag har haft passionen för maten sen jag var bara ett litet barn. Jag minns när jag bad min mamma lära mig att laga mat, jag tyckte det var spännande att stå i köket. Ja, ni tror ju inte att barn är sådana som vill stå i köket med det är nog inte sant. Jag har två underbara barn, och hon som är äldst har börjat fråga mig om mitt jobb. Självklart är jag mycket mån om att prata gott om mitt jobb på ett barnsligt och roligt sätt. Jag vill att de ska också upptäcka att det är roligt att jobba med mat.

I mitt intresse med matlagning bestämde jag mig för några år sen att öppna min egen restaurang. Så förutom att vara matintresserad är jag också en så kallad entreprenör inom matbranschen. Restaurangen har jag drivit i cirka 9 år nu. Vår inriktning är bra kött men vi börjar se över vår meny och jobbar oss åt mer miljövänliga varianter. Sen cirka 3 år sen har vi börjat minska köttet i våra menyer. Vi vill självklart inte sluta helt men vi vill upp märksamma miljöproblemen. I vår restaurang har vi som strategi att göra många erbjudande, ni vet som när man läser billig el fast pris? Precis så erbjuder vi, billig mat fast pris… eller nåt åt det hållet ialla fall. Det som är viktigast för oss är att fler och fler ska bli mer medvetna kring att äta mer hälsosam och mer medvetna, inte bara om vad man stoppar i sig utan även var maten kommer ifrån. Vilket är viktigt för oss människor.

Nå väl, nu har nit fått en liten bild av mig och mitt liv. Så jag hoppas vi kan höras om några senare inlägg.

Hälsar,

Karl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *